6 oktober 2015 – SAS Forum Nederland

Jaarlijks treffen SAS-gebruikers en geïnteresseerden elkaar tijdens SAS Forum Nederland. Een inspirerende dag waar de meest uiteenlopende toepassingen van business analytics aan de orde komen. Het thema dit jaar is Accelerate Innovation.

Een nieuw tijdperk is aangebroken. Een oneindige hoeveelheid data, krachtige analytics en schaalbare technologie zijn beschikbaar. Maar hoe gebruikt u dit alles nu in de praktijk om te innoveren?

Op deze editie van SAS Forum komen alle vragen en uitdagingen waarmee organisaties geconfronteerd worden bij het benutten van data aanbod. Zo hoort u hoe u technologie moderniseert, wat de alternatieven zijn en hoe analytics helpt uw concurrenten voor te blijven. Bovendien gaat SAS in op misschien wel de belangrijkste vraag: hoe maakt analytics echte innovatie mogelijk?

Alle factoren om succesvol te zijn met data zijn er: het is daarom nu de tijd te accelereren én te innoveren! Laat u op 6 oktober inspireren door experts en collega’s en zet een belangrijke stap op weg naar succes.

Meer informatie en aanmelden op de website van het SAS Forum Nederland.

sas-forum_nederland_2015

0 Responses

  1. <strong>Best Writing Service</strong> Get an expert academic writing assistance! We can write any paper on any subject within the tightest deadline.