Business Intelligence

data als grondstof voor uw informatie

Bij Zentys denken we graag in kansen en in mogelijkheden. Wij zien data als grondstof die tot waardevolle informatie kan worden omgezet. Wij geloven dat de beschikking over deze informatie u beter in staat stelt uw doelstellingen te bereiken, uw processen te verbeteren en u van inzichten kan voorzien, zodat u snel en adequaat kunt inspelen op nieuwe kansen en uitdagingen.

sas-bi-dashboard          sas-enterprise-guide

Ervaring

Bij Zentys beschikken we over experts met ruime ervaring op het gebied van Business Intelligence. Onze consultants hebben aan talloze BI projecten deelgenomen en weten als geen ander aan te wijzen waar de mogelijkheden liggen. Zij zijn pragmatisch en werken klantgericht met de wetenschap dat iedere klant zijn eigen specifieke wensen heeft.

Resultaat

Iedere klant is anders, met zijn eigen software en methodieken. Bij Zentys zien wij deze zaken als hulpmiddelen om tot het gewenste eindresultaat te komen. Onze consultants beschikken over gedegen kennis van verschillende softwarepakketten en methodieken en passen zich makkelijk aan aan de voorhanden middelen en mogelijkheden.

Communicatie

De rol van communicatie in BI projecten blijft vaak onderbelicht. Bij Zentys erkennen wij dat communicatie beslissend kan zijn voor het welslagen van een BI project. Onze consultants besteden hier ruim aandacht aan en dit leidt tot veel tevredenheid bij onze klanten.

Meer weten

Wilt u weten wat Zentys voor u kan betekenen op het gebied van Business Intelligence, neemt u dan contact met ons op.