Werken bij

Vacatures

image_2
Zentys is altijd op zoek naar SAS specialisten met minimaal twee jaar ervaring op het gebied van Datawarehousing, Business Intelligence, Analytics of Risk Management.

Wij bieden u een prettige werksfeer, uitdagende projecten en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Tevens bieden wij u een zeer flexibel arbeidsvoorwaardenpakket met een uitstekende bonusregeling.
Zentys is een platte en informele organisatie.

Uw sollicitatie met CV kunt u mailen naar: hr@zentys.nl

Bedrijfscultuur

Zentys is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2005 en specialist op het gebied van
Business Intelligence- en DataWareHouse-systemen. Wij leveren ervaren SAS consultants op project- of detacheringbasis. Hun kennis en jarenlange ervaring op het gebied van DataWarehousing en BI, hebben zij opgedaan in tal van succesvolle projecten bij vooraanstaande bedrijven. Met onze focus op DataWareHousing en Business Intelligence, gecombineerd met een pragmatisch- en resultaatgerichte aanpak zijn wij u graag van dienst.

Onze professionals

Zentys heeft een team van ervaren, breed inzetbare BI/DWH consultants in dienst. Voor het gehele traject van informatieanalyse, systeemontwerp en modellering, architectuur vraagstukken, systeem ontwikkeling, testen, projectleiding en advies bent u bij Zentys aan het juiste adres.

Freelancers

Naast onze eigen specialisten maken wij voor detachering ook gebruik van ons netwerk van freelancers. Bent u een SAS freelancer met goede kennis van en ervaring op het gebied van Datawarehousing, Business Intelligence, Analytics en/of Risk Management, beschikt u over goede communicatieve vaardigheden en spreekt onze aanpak u aan?

Dan maken wij graag met u kennis!

Stuur uw CV naar hr@zentys.nl