Bedrijfscultuur

Open cultuur

Bij Zentys heerst een open cultuur waarbij men op een respectvolle manier met elkaar omgaat. Zentys kenmerkt zich door diversiteit in haar personeel en is daar trots op. Wij zijn erg betrokken bij elkaar. Zo komen wij bijvoorbeeld maandelijks samen om onder het genot van een hapje en drankje elkaar op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen.

Privé

Zentys houdt rekening met de privé situatie van medewerkers. Wij geloven in een gezonde balans tussen werken en privé.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Zentys wordt veel aandacht geschonken aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Het volgen van opleidingen en cursussen wordt gestimuleerd, ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en gesteund.

img_14

Betrokkenheid

Omdat Zentys de mening van hun medewerkers belangrijk vindt, worden zij regelmatig betrokken bij het nemen van management beslissingen. Ook stimuleert Zentys de betrokkenheid tussen professionals onderling en moedigt het hen aan kennis en ervaring met elkaar te delen.

Waardering

Onze professionals vormen het kloppende hart van de organisatie. Zentys waardeert hun dagelijkse inzet en laat dit geregeld blijken. Daarnaast wordt hard werken regelmatig afgewisseld met gezamenlijke uitjes ter ontspanning.